ŠALEŠKA CESTA 3
PP 191 - 3320 VELENJE
info@mc-velenje.si
03 8981-922

Mladinski center Velenje

Kdo smo

INDICAMP 2017

Letni kino ob Škalskem jezeru od 3.7. do 7.7. med 9.00 in 15.00

Vabljeni na že tradicionalni poletni dnevni-otroški​ tabor, kjer se bomo za cel teden spremenili v čisto prave indijance in na zabaven a hkrati poučen način spoznavali njihov način življenja.

Kaj bomo počeli: jezdili bomo konje, pluli po jezeru, streljali z loki, izdelovali indijanski nakit, igrali na bobne, se naučili indijanskih borilnih veščin, pihali steklo, plesali okoli ognja, lovili ribe in še veliko več..

Indicamp je namenjen osnovnošolcem med 6. in 15. letom starosti.

Z 27.6. smo zaradi velikega povpraševanja in popolnjene kapacitete žal morali umakniti prijavnice. Drugo leto pa zopet...

Središče za mlade in otroke MC Velenje

Središče za mlade in otroke MC Velenje (»SMO MC Velenje«), je projekt Mladinskega centra Velenje, ki že od leta 2010 deluje v obnovljenih prostorih na lokaciji Efenkove ceste 61 a, bivši Dom učencev.

Z vami smo od ponedeljka do četrtka med 13.00 in 20.00 uro.

Mladim so na voljo opremljeni prostori za kvalitetno druženje in igro. Poleg tedenskih tematskih delavnic (športno-rekreativnih, sprostitvenih, glasbenih, filmskih, kuharskih,…), organiziramo vodene terenske ekskurzije, izlete, večdnevne tabore, tečaje, zanimiva predavanja, skupnostne akcije in razvijamo prostovoljno delo.

Popoldneve si popestrimo s športnimi aktivnostmi, turnirji v biljardu, namiznem tenisu, pikadu, ročnemu nogometu. Nogomet in košarko bomo igrali na igrišču OŠ Livada. Izvajamo ustvarjalne delavnice, tedensko pripravljamo kuharsko mojstrovino, igramo na bobne, družabne igre, ... .

Za več informacij smo vam na voljo: 03 898 19 22 (SMO MC Velenje), 031 746 313 (Ira) in 031 844 153 (Mitja).

»SMO MC Velenje« predstavlja organizirano funkcionalno središče za mlade, otroke in njihove starše, ki ga zagotavlja lokalna skupnost (Mestna občina Velenje) in v katerem se izvajajo programi v mladinskim sektorju, programi socialne preventive, svetovanja, informiranja, prostovoljnega in mladinskega dela na lokalni ravni. 

Predstavitvena filma

Počitniški program

Indijanski tabora Kokopelli 2014