ŠALEŠKA CESTA 3
PP 191 - 3320 VELENJE
info@mc-velenje.si
03 8981-922

Mladinski center Velenje

Dogodki

29. november ob 21:00

Sound Arson 9.4: Omega Sun, Darla Smoking, Stoneflow


Sound Arson 9.4: Omega Sun, Darla Smoking, Stoneflow

OMEGA SUN

https://www.facebook.com/omegasvn/
https://omegasun.bandcamp.com/

Omega Sun so stari znanci odrskih prizorišč, saj mastne kitarske rife stonerja in dooma tako doma kot v tujini preigravajo že od leta 2013. Po nekaj spremembah v zasedbi v preteklosti, so se ustalili kot trojec in konec leta 2017 povili svoj dolgometražni prvenec. Kdor jih je doživel v živo, lahko tudi ugiba, zakaj so si vzeli toliko časa. Trenutno preigravajo festivalske odre, ustavili pa se bodo tudi na najbolj poletnem vrtu v Ljubljani.

Plošček Opium for the masses koherentno zaobjema vse tisto, kar zasedba delivera tudi v živo. Omega Sun z odločnim ritmom, subtilnimi činelami in bučnim basom gradijo zadimljeno atmosfero, ki ji z bogatim vokalom in iznajdljivimi kitarskimi vložki dodajajo širino. Zvok benda je zasidran v zapuščini stonerja in starošolskega rocka, a ga Omega Sun skozi svoj premišljen pritop nadgrajujejo in izpopolnjujejo.

DARLA SMOKING

Darla Smoking se po prvencu Big Bug in plošči Pass The Bless v sodelovanju z raperji in producenti Levnijem, Stormtrap Asifehom, Ethnique Punchem in Najijem iz Turčije, Palestine in Irana posveča bitjem, ki se borijo s preživetjem in se v zadnjih slabih sto letih soočajo z izumrtjem. Nova plošča Extinct bo govorila in ponovno opozorila na zdesetkane Indijance brez prerije, Tibetance, ki jih silijo biti Kitajci, Maore in Aborigine, ki se utapljajo v mestni bedi, amazonski masaker nad gozdovi in ljudstvi največjih pljuč planeta,vse do zadnjega pastirja v Bolgariji,ki izumira skozi globalizacijo, posegla pa bo tudi v živalski zvočni svet pod Antarktiko.Predvsem pa bo nova plošča izpljunila gnev, ki ga Darla občuti ob dejstvu,da kot družba že več desetletji ignoriramo in dovoljujemo vsa ta genocidna dejanja na račun ekonomskih in političnih odnosov, ki jih gojimo v strahu pred kritiko in ultimati svetovnih velesil in mogotcev, a se hkrati ne zavedamo, da s svojo tišinoravnopodpiramo vsa ta globalna dejanja, kot narodi in prav tako kot posamezniki.Extinct is the new dead. LINKS:

www.darlasmoking.com
FB: https://www.facebook.com/DarlaSmoking/
Soundcloud: https://soundcloud.com/user-902956563
Bandcamp: https://darlasmoking.bandcamp.com/releases
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOZNR5osoqLT-r-DQFyoihg

STONEFLOW

StoneFlow, navdušujoči tako za tradicionaliste, ki prisegajo na bolj heavy rock alternative s prizvokom puščavskega peska, kot za odločne ljubitelje svežega in udarnega avtorskega zvoka, vas vabijo na pokušino avtentičnega šusa do konca in naprej.

Glasbena
kemija med člani banda, je botrovala nastajanju avtorskih komadov brezkompromisne kitarske muzike, tekočih ritmov in psihadeličnega flowa v kombinatoriki, ki sega onkraj žanrskih omejitev. Mare, Žiga, Andraž ter Boštjan so skupaj zadnji kamen v mozaiku, ki
je sestavil edinstveni 'go with the stonefflow' odrsko razpuščeni šarm.

https://www.facebook.com/stoneflowmusicofficial/?eid=ARCqCf-SqOtt39ReqqyIG-RBgM1yfrCWieNw00TIcpA2pgTi17ElT3jRKkPU9YYHvPfCbn2sGeOdmYjr
https://www.youtube.com/watch?v=vajt8vRkhnY

https://www.facebook.com/events/2518224621599148/


Varnost na dogodkih Mladinskega centra Velenje

Zaradi zagotavljanja varnosti vseh udeležencev veljajo na prireditvenih prostorih, kjer Mladinski center Velenje pripravlja program, veljajo  posebna pravila ter omejitve. Udeležence prosimo, da se jih držijo.

Na prireditvene prostore je zaradi varnosti obiskovalcev prepovedan vnos orožja, petard, ostrih predmetov, steklenic, pločevink, konzerv, plastenk, alkohola, nedovoljenih substanc in ostalih nevarnih predmetov.

Vsak obiskovalec se dogodkov udeležuje na lastno odgovornost. Poleg tega je vsak obiskovalec dolžan poskrbeti za svojo varnost ter za lastnino, ki jo prinese s sabo. Organizator ne odgovarja za kakršnokoli izgubo, krajo ali poškodovanje lastnine (vključno s parkiranimi avtomobili!). Organizator ne odgovarja za kršitve slovenske zakonodaje, tatvine, poškodbe ali nastalo škodo, povzročeno s strani tretje osebe.

Obiskovalec se zaveda vseh tveganj, povezanih s to prireditvijo, in se odpoveduje morebitnim zahtevkom do organizatorja (materialna škoda, telesne poškodbe ...).

Fotografije, avdio in video posnetki bodo javno objavljeni (tudi v promocijske namene festivala) brez avtorizacije in nadomestila.

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300