ŠALEŠKA CESTA 3
PP 191 - 3320 VELENJE
info@mc-velenje.si
03 8981-922

Mladinski center Velenje

Poletno počitniško varstvo – Vila Rožle in MC Velenje

V času poletnih počitnic MO Velenje v sodelovanju z občino Šoštanj pripravlja počitniško varstvo otrok, ki ga bodo skupaj izvajali Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje, Mladinski center Velenje in Športna zveza Velenje. Poletno počitniško varstvo otrok je namenjeno otrokom od (zaključenega) 1. do 5. razreda osnovne šole, starih od 6  do 10 let. Organizirano bo ob delavnikih v juliju in avgustu, od 7. do 16. ure. 

Otrok bo lahko v varstvo prišel tudi kasneje in odhajal prej, organizatorji pa bomo poskrbeli za športne in kreativne počitniške aktivnosti udeležencev. V času počitniškega varstva bodo udeleženci dobili sadno malico in kosilo.

Posamezen otrok je lahko v program počitniškega varstva v času poletnih počitnic vključen največ dva tedna. Otroka je možno prijaviti le za cel teden in ne za posamezen dan. Število mest za posamezen teden je omejeno, vpis poteka do zasedbe mest.

Udeleženci programa so lahko učenci osnovnih šol z območja MO Velenje in občine Šoštanj. Prednost pri sprejemu v program imajo otroci zaposlenih staršev, ki poleti varstvo res potrebujejo. Otroke bodo v času počitniškega varstva poleg redno zaposlenih na MZPM Velenje, MC Velenje in Športni zvezi Velenje, spremljali prostovoljci in animatorji vseh treh organizatorjev in soorganizatorja MO Velenje (dijaki v okviru projekta Čisto moje Velenje).

CENA: 20 evrov za en teden (za enega otroka).

Za prijavo je potrebno izpolniti in poslati prijavnico na mzpm.velenje@vilarozle.si.

Povezava do prijavnice:

https://www.vilarozle.si/novice/2018/poletno-pocitnisko-varstvo-prijavnica