ŠALEŠKA CESTA 3
PP 191 - 3320 VELENJE
info@mc-velenje.si
03 8981-922

Mladinski center Velenje

POLETNI eMCe IZZIV

eMCe izziv bo potekal od 1. 6. do 31. 8. 2021.
Točke pridobivate z indvidualnimi športi (hribolazenje, plezanje, tek, kolesarjenje, fitnes, joga), ki prinašajo 2 točki in/ali z ekipnimi športi (košarka, nogomet, odbojka, badminton, tenis, downhill kolesarjenje), ki prinašajo 1 točko. Točke lahko nabirate v obeh kategorijah. Točke dosežete tako, da pošljete fotografijo (iz katere je razvidno, da ste aktivni v eni izmed zgoraj naštetih kategorij) in svoje podatke (ime, priimek, kontakt) na info@emceplac.si Točke nabirate kot posamezniki, ne kot ekipa (npr. če vas špila basket 6 in želite sodelovati vsi, mora vsak poslati svoj mail). Velja ena fotografija na dan. Komisija, ki jo sestavljajo trije predstavniki organizatorjev, lahko glede na zahtevnost izvedene aktivnosti dodeli dodatne točke, kar bomo javno objavili in odločitev obrazložili. Vsak mesec bomo podelili eno nagrado (bon v vrednosti 50 €), zraven pa bomo dodali tudi promocijski darilni paket.
Ob koncu tekmovanja bomo poleg mesečnega zmagovalca razglasili še končnega zmagovalca, torej tistega, ki bo skozi celoten projekt nabral največ točk. Točke bomo sicer ves čas seštevali, vendar se bodo mesečno brisale. Se pravi - nov mesec, novo štetje.
Podelili bomo tudi dodatno nagrado (bon v vrednosti 50 €) v posebni kategoriji Najboljši video. Ob koncu izziva ga bo prejel tisti, ki bo poslal najbolj izviren in kreativen kratek video, s katerim promovira šport in kakovostno preživljanje prostega časa. Zmagovalca bo določila komisija.
V športnem duhu računamo in verjamemo, da gremo vsi na fairyplay! 
S sodelovanjem v eMCe izzivu dovoljujete javno objavo slik in videev, ki jih bomo delili v promocijske namene. Če jih objavljaš tudi na zasebnem profilu, te prosimo, da uporabiš hashtag #eMCeizziv in pomagaš pri spodbujanju in promociji naših športnih aktivnosti.
Projekt je nastal v sklopu programa eMCe plac ozavešča, ki ga podpirata Ministrstvo za zdravje in Mestna občina Velenje. Partnerji v projektu: Mladinski center Velenje in Šaleški študentski klub.
Informacije: info@emceplac.si / FB Klub eMCe plac