ŠALEŠKA CESTA 3
PP 191 - 3320 VELENJE
info@mc-velenje.si
03 8981-922

Mladinski center Velenje

Nefiks

Beležite, izstopajte in si ustvarite nove priložnosti!

Bliža se dan, ko bodo na svoj račun prišli vsi, ki so v minulem letu z Nefiksom beležili neformalno pridobljeno znanje. Vtorek, 20. 01.2015 bo ob 17. uri na Mestni občini Ljubljana potekala že 4. podelitev Nefiks priznanj.

Začnite beležiti v Nefiks že danes in postanite del družbeno odgovornih organizacij, ki spodbujajo mlade k večji zaposljivosti!

Organizacije, ki se bodo prijavile do 15. januarja 2015 na Nefiks priznanje in zadostile pogojem, bodo povabljene na dogodek podelitve Nefiks priznanj, ki bo potekal na Mestni občini Ljubljana.
Letošnji dogodek ponuja ogromno priložnosti za vse posameznike, organizacije in podjetja, saj je namenjen predvsem vsesplošnem druženju in mreženju vseh udeležencev. Prepričani smo, da bomo po dogodku vsi bogatejši za prijetno izkušnjo in nova poznanstva.

Tiste z najbolj kvalitetnimi in relevantnimi vpisi pa čaka posebna praktična nagrada. 

Za priznanje se lahko, do 15. januarja, preko uporabniškega profila na www.nefiks.si spletni strani, prijavijo organizacije, ki bodo v obdobju od leta 2013 do 15.01.2015 vnesle najmanj 2 različni aktivnosti.
Prijavite se lahko tudi preko obrazca v priponki, ki nam ga izpolnjenega, skupaj z izpisi, pošljete na e-naslov nefiks(at)nefiks.si


Za več informacij o priznanju in dogodku obiščite spletni strani www.nefiks.si in  www.talentiran.si ter Facebook https://sl-si.facebook.com/indeksnefiks ali nas kontaktirajte na nefiks(at)nefiks.si in po telefonu na 040 698 915.

Ekipa Nefiks