ŠALEŠKA CESTA 3
PP 191 - 3320 VELENJE
info@mc-velenje.si
03 8981-922

Mladinski center Velenje

MC vabi na 3. dobrodelni tek, Migaj z mano

V soboto, 7. junija, bomo migali – tekli, hodili, skakali, plesali – in se zabavali ob Škalskem jezeru v Velenju. Poleg druženja ob rekreaciji pripravljamo tudi tekmovalni del.

Dobrodelni teki Migaj z mano so športno-rekreacijske prireditve, ki spodbujajo zdrav, naraven in aktiven način življenja ter povezujejo vse ljubitelje tovrstnega načina življenja. Niso le športno tekmovanje, temveč s svojimi spremljevalnimi aktivnostmi vsako leto postanejo tudi zabaven družinski dogodek, ki hkrati dviguje zavest o pomenu pomoči tistim, ki jo zares potrebujejo. 

Vsa zbrana sredstva s startninami gredo namreč v celoti v štipendijski sklad Fundacije Utrip humanosti, ki štipendira mladostnike, obolele za rakom. Z miganjem jim pomagamo do uresničitve njihovih sanj o izobrazbi.

Ob sproščenem druženju in rekreaciji pripravljamo tudi tekmovalni tek, v sklopu Štajersko-Koroškega pokala.

Poskrbi za svoje počutje in se prijavi na 3. dobrodelni tek Migaj z mano Velenje, Dobr’ tek – zdrav tek. Dobimo se v soboto, 7. junija, ob 9. uri pri Letnem kinu Velenje ob Škalskem jezeru.

Tekli ali sprehodili se bomo po poti okoli Škalskega jezera na 2, 4 in 8 kilometrov. Vsi, ki radi tekmujete, pa vabljeni, da izmerite svoj čas na tekmovalni 8-kilometrski razdalji, saj rezultat šteje tudi v skupni seštevek rekreativnega tekmovanja za Štajersko-Koroški pokal.

Ob rekreaciji in tekmovanju smo pripravili tudi pester spremljevalni program s plesom, z zabavo, animacijo, druženjem z našimi ambasadorji, s praktičnimi predstavitvami pokroviteljev na stojnicah …

KAJ: 3. dobrodelni tek/hoja Migaj z mano Velenje, Dobr'tek – zdrav tek
KDAJ: 7. junij ob 9.00
KJE: letni kino ob Škalskem jezeru, Velenje
KDO: posamezniki, pari, družine, skupine, podjetja, profesionalci in rekreativci … vsi, ki radi naredite kaj koristnega zase in druge. 

PREDPRIJAVE: 
info@l-n.si ali 031 657 605

STARTNINA: 
-tek/hoja na 2, 4, 8 km ob predprijavi 7,00 eur, na dan dogodka 10,00 eur
-tekmovalni tek (ŠKP) na 8 km ob predprijavi 7,00 eur, na dan dogodka 10,00 eur
Ob prijavi pošljite svoje ime, priimek, kontakt, starost in razdaljo nainfo@l-n.si ali podatke sporočite na 031 657 605.
Startnina se poravna na dan dogodka na prijavnem mestu pri Letnem kinu v Velenju. 
Sredstva zbrana s startnino bomo v celoti namenili štipendijskemu skladu Fundacije Utrip humanosti, ki je namenjen mladostnikom, obolelim za rakom.

Naredi nekaj zase in druge ter migaj z mano!