ŠALEŠKA CESTA 3
PP 191 - 3320 VELENJE
info@mc-velenje.si
03 8981-922

Mladinski center Velenje

INFO TOČKA SUBVENCIONIRANE ŠTUDENTSKE PREHRANE

Ekipa ŠŠK-ja skrbi, da je zadovoljstvo naših članov na prvem mestu. Zato bomo pisarno Šaleškega študentskega kluba v poletno-jesenskem času spremenili v Info točko Subvencionirane študentske prehrane. Tako bo možen brezplačen vpis v sistem subvencionirane študentske prehrane in podaljšanje upravičenosti do subvencij za novo študijsko leto 2014/2015 od 15. septembra 2014 dalje.

Urnik:
Ponedeljek: 13:00 - 17:00
Sreda: 10:00 - 14:00
Četrtek: 17:00 - 19:00
Petek: 17:00 - 19:00

Izbrana fakulteta in mesto (sedež) vaše fakultete Ni merilo, da bi si moral študent subvencioniranje prehrane urediti v Ljubljani, Mariboru ali na obali, kjer študira. Vsi študentje se lahko izognete gneče v večjih študijskih središčih in si že pred začetkom novega študijskega leta uredite subvencioniranje v domačem kraju. 

Kako poteka prvi vpis v sistem subvencionirane prehrane? (Velja za bruce!) Najprej na povezavi https://www.studentska-prehrana.si/Pages/SignUp.aspx?step=1 opraviš spletno prijavo. Zapišeš si številko prijavnice, ki se izpiše na zgornjem delu vpisnega obrazca in se z njo v roku 90 dni od izpolnitve prijavnice na spletu, osebno zglasiš na najbližji točki SŠP, kamor prineseš tudi osebni dokument, dokazilo o statusu za tekoče študijsko leto in telefon. Z referentom bosta na točki SŠP preverila točnost vpisanih podatkov. Na točki SŠP boš izbral tudi sredstvo, s katerim se boš identificiral pri koriščenju subvencionirane prehrane (telefonska številka je brezplačno ali brezkontaktna čip kartica, ki stane 15 evrov in jo dobiš v roku 2 tednov). Referent ti natisne aktivacijsko kodo za dostop do internetnega pregleda pretekle porabe in trenutnega stanja prostih subvencij prek spletne strani www.studentska-prehrana.si (izbereš aktivacijo računa – polje »račun aktivirate tukaj«).

Za študente, ki ste v študijskem letu 2013/2014 že bili vpisani v sistem, pa velja, da se prav tako osebno oglasite na točki SŠP, prinesete potrdilo o vpisu za študijsko leto 2014/15 in osebni dokument. Svojo aktivacijsko kodo in elektronski naslov po ponovni registraciji v sistem vpišete na spletni strani https://www.studentska-prehrana.si/Pages/Activate.aspx?step=1, da boste lahko pregledali pretekle porabe in trenutno stanje prostih subvencij.

Izogni se gneči in obišči Info točko SŠP v prostorih ŠŠK pisarne!

Istočasno pa se lahko včlanite v ŠŠK ali podaljšate članstvo, ki vam prinaša veliko ugodnosti.