ŠALEŠKA CESTA 3
PP 191 - 3320 VELENJE
info@mc-velenje.si
03 8981-922

Mladinski center Velenje

Predstavitveni film MCH

Mladinska mreža MaMa je v okviru projekta MCH turizem, katerega partner je tudi Mladinski hotel Velenje, izdala nov promocijski film mladinskih centrov s hostli, Odkrivaj neodkrito. Scenarij in film je izdelal Mladinski center Velenje – Kunigunda RMC v sodelovanju s Studiom Mozaik, del glasbe pa predstavlja avtorsko delo mladega velenjskega glasbenika Ervina Oppitza.

Ste ljubitelji odkrivanja skritih kotičkov in doživljanja lokalnega utripa? Vas privlačijo destinacije, ki jih še ni preplavil masovni turizem? Na promocijskem filmu si lahko ogledate, kam vse se lahko podate in dobite idejo, kaj tam početi, za primerno nastanitev pa bodo poskrbeli naši mladinski hostli v Ajdovščini, Brežicah, Celju, Krškem, Mariboru, Radljah ob Dravi, Ravnah na Koroškem, Šmartnem ob Paki, Trbovljah in Velenju.

Projekt delno sofinancira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Projekt se financira iz Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, 4. Razvojne prioritete Enake možnosti in spodbujanje socialne vključenosti, 4.1. prednostne usmeritve Enake možnosti na trgu dela in krepitev socialne vključenosti.