ŠALEŠKA CESTA 3
PP 191 - 3320 VELENJE
info@mc-velenje.si
03 8981-922

Mladinski center Velenje

eMCe plac

Mladinski kulturni klub eMCe plac je že vrsto let priljubljeno zbirališče mladih. Konec leta 2010 smo ga ustanovili v starih prostorih Mladinskega centra Velenje v Rdeči dvorani. Je edinstven produkt tesnega sodelovanja Mladinskega centra in Šaleškega študentskega kluba ob spodbudi Mladinskega sveta Velenje, infrastrukturno pa je projekt podprla Mestna občina Velenje. Tako tri največje mladinske organizacije v Velenju združujejo moči in sredstva, da mladim zagotavljajo kakovostno vsakodnevno preživljanje prostega časa, uresničevanja lastnih idej in izobraževanja.

Mladi soustvarjajo tako zunanjo podobo kot programsko shemo, ki jo polnijo z vsebinami, ki jih zanimajo. Je alternativni klub, kjer nastajajo vedno nove kulture in sveže ideje, je prostor, kjer sobivajo različne subkulture.

Klub sestavljajo kavarna, galerija in večnamenski prostor za koncertne in gledališke dejavnosti, kjer se izvajajo tudi razne delavnice, izobraževalne in socialne aktivnosti, športni turnirji in različni družabni ter klubski večeri.

Pester in raznolik program se izvaja redno in daje prostor tudi tistim subkulturam, ki so sicer velikokrat prezrte ali nezaželene. Letno se pod okriljem Kluba eMCe plac izvede več kot 40 koncertov, več kot 90 tematskih klubskih večerov in 10 galerijskih razstav.

 

Kontakt:

Mladinski kulturni klub eMCe plac

Šaleška cesta 3

3320 Velenje

info@emceplac.si

www.emceplac.si

 

DELOVNI ČAS

Vsak dan: 13.00 – 24.00

PETEK in SOBOTA: 13.00 – 02.00

15.01.2020
7 fotografij

eMCe plac