ŠALEŠKA CESTA 3
PP 191 - 3320 VELENJE
info@mc-velenje.si
03 8981-922

Mladinski center Velenje

Dogodki

20. marec ob 21:00

ODPOVEDANO: Sikk.ru: 100TKA's B-day & album release party


ODPOVEDANO: Sikk.ru: 100TKA's B-day & album release party

Ervin Oppitz - 100TKA nam bo na svoj 33. rojstni dan predstavil svoj 3. album, tokrat v EP obliki. Večer, močno obarvan z elektronsko glasbo, bo začinjen tudi z 90’s hiti, ob katerih je 100TKA odraščal in so seveda tudi vplivali na njegov nadaljnji razvoj. EP, z naslovom “BASS LEGACY”, sestavlja 7 skladb, ki so žanrsko sicer dokaj nedefinirane, a se vseeno čuti Glitch-Hop, Dub-Step, Trap in Drum’n’Bass. Poleg Ervina bo za glasbo poskrbel še en član kolektiva Sikk.ru De Viant DJ, ki bo surfal skozi raznovrstne, bolj ekspetimentalne žanre elektronske glasbe.


Varnost na dogodkih Mladinskega centra Velenje

Zaradi zagotavljanja varnosti vseh udeležencev veljajo na prireditvenih prostorih, kjer Mladinski center Velenje pripravlja program, veljajo  posebna pravila ter omejitve. Udeležence prosimo, da se jih držijo.

Na prireditvene prostore je zaradi varnosti obiskovalcev prepovedan vnos orožja, petard, ostrih predmetov, steklenic, pločevink, konzerv, plastenk, alkohola, nedovoljenih substanc in ostalih nevarnih predmetov.

Vsak obiskovalec se dogodkov udeležuje na lastno odgovornost. Poleg tega je vsak obiskovalec dolžan poskrbeti za svojo varnost ter za lastnino, ki jo prinese s sabo. Organizator ne odgovarja za kakršnokoli izgubo, krajo ali poškodovanje lastnine (vključno s parkiranimi avtomobili!). Organizator ne odgovarja za kršitve slovenske zakonodaje, tatvine, poškodbe ali nastalo škodo, povzročeno s strani tretje osebe.

Obiskovalec se zaveda vseh tveganj, povezanih s to prireditvijo, in se odpoveduje morebitnim zahtevkom do organizatorja (materialna škoda, telesne poškodbe ...).

Fotografije, avdio in video posnetki bodo javno objavljeni (tudi v promocijske namene festivala) brez avtorizacije in nadomestila.

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300