ŠALEŠKA CESTA 3
PP 191 - 3320 VELENJE
info@mc-velenje.si
03 8981-922

Mladinski center Velenje

Dogodki

15. november ob 21:00

Banga Elements: Smoke Mardeljano, Eko, Each One Teach One


Banga Elements: Smoke Mardeljano, Eko, Each One Teach One

BANGA ELEMENTS OF HIP HOP

KONCERT:
Smoke Mardeljano (SRB) - predstavitev albuma "TO JE RAP"
Po surovem nastopu na festivalu Kunigunda (2017), ko je nastopil pred legendarnim Stoko, se v Velenje vrača kot eden najprepoznavnejših balkanskih reperjev - Smoke Mardeljano. Mnogi domači raperji so ga že označili za najboljšega reperja na Balkanu. Je otrok neizprosnega beograjskega betona, kar je vzrok za njegov izredno trd stil. Ne odstopa od old schoola, ki je zanj edini pravi hip-hop.

Eko - predstavitev albuma "BAD BOY VELENSKI"
Princ velenskih ulic - včasih divjal po betonu danes na odru strela rime in opisuje svoje zgodbe iz življenja. Njegov prvenec Bad Boy Velenski opisuje surovo življenje na asfaltu.

Warm Up Cypher:
Wugla in Galič beat SET
Toljo Toljo DJ SET in plesni CYPHER
Toljo DJ SET in rap nastop
Sarah Al Saleh
Wugla, Mario in Jaša
Janči in ŻENA
Siknes
Toljo in OPEN MIC
Each One Teach One je mladinski projekt medvrstniškega predajanja ne-formalnega znanja kulturnih dobrin hip hop-a, po različnih lokalnih skupnostih, po celotni Sloveniji.

VSTOPNICE!
Predprodaja 5€, na dan koncerta 7€
Predprodajna mesta: Olaii.si, trafike 3DVA, OMV bencinski servisi in za šankom v Klub eMCe plac


Varnost na dogodkih Mladinskega centra Velenje

Zaradi zagotavljanja varnosti vseh udeležencev veljajo na prireditvenih prostorih, kjer Mladinski center Velenje pripravlja program, veljajo  posebna pravila ter omejitve. Udeležence prosimo, da se jih držijo.

Na prireditvene prostore je zaradi varnosti obiskovalcev prepovedan vnos orožja, petard, ostrih predmetov, steklenic, pločevink, konzerv, plastenk, alkohola, nedovoljenih substanc in ostalih nevarnih predmetov.

Vsak obiskovalec se dogodkov udeležuje na lastno odgovornost. Poleg tega je vsak obiskovalec dolžan poskrbeti za svojo varnost ter za lastnino, ki jo prinese s sabo. Organizator ne odgovarja za kakršnokoli izgubo, krajo ali poškodovanje lastnine (vključno s parkiranimi avtomobili!). Organizator ne odgovarja za kršitve slovenske zakonodaje, tatvine, poškodbe ali nastalo škodo, povzročeno s strani tretje osebe.

Obiskovalec se zaveda vseh tveganj, povezanih s to prireditvijo, in se odpoveduje morebitnim zahtevkom do organizatorja (materialna škoda, telesne poškodbe ...).

Fotografije, avdio in video posnetki bodo javno objavljeni (tudi v promocijske namene festivala) brez avtorizacije in nadomestila.

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300