ŠALEŠKA CESTA 3
PP 191 - 3320 VELENJE
info@mc-velenje.si
03 8981-922

Mladinski center Velenje

Dogodki

24. november ob 22:00

Banga hip hop koncert: Velebor, Emkej, Ivč


Banga hip hop koncert: Velebor, Emkej, Ivč

Četrti in hkrati zadnji dogodek v "letu praznovanja" 10 let Radia Banga! Velebor se po treh letih vrača na velenjski oder! Razlog za Veletišino v domačem okolju je haranje po Sloveniji. Album Božja Gamad se od izida leta 2013 še vedno ni polegel. Še vedno aktualni komadi bodo izvedeni na način kakor to Mrigo, Ghet, Emkej in Mito najbolje znajo. Emkej bo predstavil svoj tretji studijski solo album "Probaj razumet". Singla Probaj razumet in Ulice sta nesramno dobro napovedala album, ki izide 20.10.2017. V Velenju se bo zgodila premierna predstavitev albuma, ki bo seveda začinjena z starimi hiti! Predstavil se nam bo tudi svež koroški raper Ivč. Tudi after bo! Vstopnina: V predprodaji 5 €, na dan koncerta 7 €


Lokacija: Šaleška cesta 3
Varnost na dogodkih Mladinskega centra Velenje

Zaradi zagotavljanja varnosti vseh udeležencev veljajo na prireditvenih prostorih, kjer Mladinski center Velenje pripravlja program, veljajo  posebna pravila ter omejitve. Udeležence prosimo, da se jih držijo.

Na prireditvene prostore je zaradi varnosti obiskovalcev prepovedan vnos orožja, petard, ostrih predmetov, steklenic, pločevink, konzerv, plastenk, alkohola, nedovoljenih substanc in ostalih nevarnih predmetov.

Vsak obiskovalec se dogodkov udeležuje na lastno odgovornost. Poleg tega je vsak obiskovalec dolžan poskrbeti za svojo varnost ter za lastnino, ki jo prinese s sabo. Organizator ne odgovarja za kakršnokoli izgubo, krajo ali poškodovanje lastnine (vključno s parkiranimi avtomobili!). Organizator ne odgovarja za kršitve slovenske zakonodaje, tatvine, poškodbe ali nastalo škodo, povzročeno s strani tretje osebe.

Obiskovalec se zaveda vseh tveganj, povezanih s to prireditvijo, in se odpoveduje morebitnim zahtevkom do organizatorja (materialna škoda, telesne poškodbe ...).

Fotografije, avdio in video posnetki bodo javno objavljeni (tudi v promocijske namene festivala) brez avtorizacije in nadomestila.

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300