ŠALEŠKA CESTA 3
PP 191 - 3320 VELENJE
info@mc-velenje.si
03 8981-922

Mladinski center Velenje

Dogodki

11. november ob 21:00

STAND UP Z (MAR)TINOM


STAND UP Z (MAR)TINOM

????Kaj dogaja????
Tin Vodopivec, eden naših najuspešnejših komikov, se je pred kratkim lotil edinstvenega, malce norega, mednarodnega izziva 777. V prvih 7 dneh decembra bo izvedel nastope v 7 različnih jezikih v 7 državah. In sicer v Londonu, Parizu, Berlinu, Varšavi, Skopju, Beogradu in Ljubljani - kjer bo zaključni večer v Cankarjevem domu. V pripravah na svoj novi šov pa se je odločil obiskati tudi Velenje, prav na (Mar)Tinovo! - Interne fore bodo padale s posebnimi gosti: Klemnom Bučanom, Kajo Grozina in Arminom Čulićem!

????‍Kdo je Tin?️????‍♀️
Tudi sicer je Tin kljub mladosti že stari maček na slovenski stand up sceni, saj deluje od leta 2006 in ima za seboj že več kot 1500 nastopov po vsem svetu - od Los Angelesa, Helsinkov, Stockholma, Dunaja, Budimpešte, vseh večjih mest na Balkanu pa vse do Južne Afrike, kjer je nazadnje gostoval na festivalu v Johannesburgu. Na tekmovanju “The Funniest Person in the World” se je uvrstil med 20 finalistov s celega sveta, nazadnje pa smo ga lahko gledali v predstavi Staro za novo z Borisom Kobalom.

????Kolk košta?????
Za člane Šaleškega študentskega kluba je vstopnina BREZPLAČNA!
Ostali: 3 €.

V klub se lahko vključiš na uradnih urah ŠŠK od četrtka do nedelje med 17:00 in 19:00 v Klub eMCe plac. Ne pozabi na potrdilo o vpisu.


Lokacija: Šaleška ceta 3
Varnost na dogodkih Mladinskega centra Velenje

Zaradi zagotavljanja varnosti vseh udeležencev veljajo na prireditvenih prostorih, kjer Mladinski center Velenje pripravlja program, veljajo  posebna pravila ter omejitve. Udeležence prosimo, da se jih držijo.

Na prireditvene prostore je zaradi varnosti obiskovalcev prepovedan vnos orožja, petard, ostrih predmetov, steklenic, pločevink, konzerv, plastenk, alkohola, nedovoljenih substanc in ostalih nevarnih predmetov.

Vsak obiskovalec se dogodkov udeležuje na lastno odgovornost. Poleg tega je vsak obiskovalec dolžan poskrbeti za svojo varnost ter za lastnino, ki jo prinese s sabo. Organizator ne odgovarja za kakršnokoli izgubo, krajo ali poškodovanje lastnine (vključno s parkiranimi avtomobili!). Organizator ne odgovarja za kršitve slovenske zakonodaje, tatvine, poškodbe ali nastalo škodo, povzročeno s strani tretje osebe.

Obiskovalec se zaveda vseh tveganj, povezanih s to prireditvijo, in se odpoveduje morebitnim zahtevkom do organizatorja (materialna škoda, telesne poškodbe ...).

Fotografije, avdio in video posnetki bodo javno objavljeni (tudi v promocijske namene festivala) brez avtorizacije in nadomestila.

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300