ŠALEŠKA CESTA 3
PP 191 - 3320 VELENJE
info@mc-velenje.si
03 8981-922

Mladinski center Velenje

Dogodki

Naj prostovoljec MOV
7. april ob 18:00

Naj prostovoljec MOV

Mladinski svet Velenje, Mladinski center Velenje in Mestna občina Velenje letos ponovno nagrajujejo naj prostovoljke, prostovoljce in naj prostovoljno organizacijo leta 2017 v Mestni občini Velenje. Prireditev bo popestrila glasbena skupina Jimi Williams.

Italijanska psychedelic/jazz/noise skupina Sudoku Killer, ki jo vodi kontrabasistka Caterina Palazzi, je nastala leta 2007 v Rimu. Za svoje ustvarjanje je skupina prejela mnogo nagrad, v sklopu koncertnih turnej pa so igrali po Italiji in drugod po Evropi. Predstavil se nam bo tudi na novo nastal belokranjski all star eksperimentalni post metal/hardcore duet, ki bo pri nas odigral šele svoj drugi koncert. Vstopnina: 3 €

Varnost na dogodkih Mladinskega centra Velenje

Zaradi zagotavljanja varnosti vseh udeležencev veljajo na prireditvenih prostorih, kjer Mladinski center Velenje pripravlja program, veljajo  posebna pravila ter omejitve. Udeležence prosimo, da se jih držijo.

Na prireditvene prostore je zaradi varnosti obiskovalcev prepovedan vnos orožja, petard, ostrih predmetov, steklenic, pločevink, konzerv, plastenk, alkohola, nedovoljenih substanc in ostalih nevarnih predmetov.

Vsak obiskovalec se dogodkov udeležuje na lastno odgovornost. Poleg tega je vsak obiskovalec dolžan poskrbeti za svojo varnost ter za lastnino, ki jo prinese s sabo. Organizator ne odgovarja za kakršnokoli izgubo, krajo ali poškodovanje lastnine (vključno s parkiranimi avtomobili!). Organizator ne odgovarja za kršitve slovenske zakonodaje, tatvine, poškodbe ali nastalo škodo, povzročeno s strani tretje osebe.

Obiskovalec se zaveda vseh tveganj, povezanih s to prireditvijo, in se odpoveduje morebitnim zahtevkom do organizatorja (materialna škoda, telesne poškodbe ...).

Fotografije, avdio in video posnetki bodo javno objavljeni (tudi v promocijske namene festivala) brez avtorizacije in nadomestila.

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300